Termeni & conditii
A. Termeni generali

Maxbau este denumirea comerciala a SC MAX BAU MATERIALE SRL, persoana juridica cu sediul in Brasov, str. Turnului nr. 5, email: office@maxbau.ro, inregistrata la Oficiul Registrul Comertului Brasov sub numarul J08/2094/2018, CUI: RO39875311, numita in continuare Maxbau.
Va rugam sa cititi termenii si conditiile cu atentie, pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului. Utilizarea acestui site implica acceptarea tacita a termenilor si a conditiilor de utilizare prezentate mai jos, care reprezinta intelegerea dintre parti.
In calitate de autor/proprietar/administrator al site-ului maxbau.ro, Maxbau (SC MAX BAU MATERIALE SRL) isi rezerva dreptul de a schimba si actualiza in orice moment continutul acestuia, precum si Politica de confidentialitate, Termenii si conditiile de folosire, fara o notificare prealabila. Astfel, va rugam sa vizitati periodic aceasta sectiune pentru a verifica termenii si conditiile pe care ati agreat sa le respectati.

B. Drepturi de autor

Continutul site-ului maxbau.ro este proprietatea SC MAX BAU MATERIALE SRL. SC MAX BAU MATERIALE SRL garanteaza utilizatorului acces limitat pe site-ul maxbau.ro, in interes personal (efectuarea de cereri de oferta online sau informare) si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor societatii SC MAX BAU MATERIALE SRL, fara acordul prealabil scris al acesteia.
Intregul continut al site-ului maxbau.ro (text, elemente grafice, conceptie grafica, programe software) este proprietatea SC MAX BAU MATERIALE SRL si este protejat de Legea nr. 8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, cu modificarile si completarile ulterioare.
Copierea, stocarea, modificarea partiala sau in intregime a site-ului este strict interzisa si se pedepseste conform legilor in vigoare privind protectia drepturilor de autor. In calitate de utilizator, sunteti pe deplin de acord cu cele mai sus mentionate.

C. Sesizari

In situatia in care sesizati ca am adus atingere in vreun fel asupra drepturilor de autor, va rugam sa ne comunicati acest lucru pe adresa de e-mail: office@maxbau.ro. SC MAX BAU MATERIALE SRL va raspunde sesizarii in maxim 2 zile lucratoare.

D. Securitatea datelor personale

Conform Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, informatiile furnizate de dumneavoastra vor fi folosite de SC MAX BAU MATERIALE SRL exclusiv in scopul declarat al site-ului.
Nu sunteti obligat(a) sa furnizati date personale, insa refuzul face imposibila inregistrarea cererii dumneavostra de oferta, raspunsul la aceasta si la orice alta solicitare, face imposibila livrarea produselor si prestarea serviciilor contractate. Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre SC MAX BAU MATERIALE SRL.
Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. De asemenea, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale si sa solicitati stergerea datelor din baza noastra de date. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa catre SC MAX BAU MATERIALE SRL cu o cerere scrisa, datata si semnata. SC MAX BAU MATERIALE SRL se obliga sa nu faca publice sau sa nu vanda bazele de date continand informatii referitoare la datele personale ale clientilor sai.
SC MAX BAU MATERIALE SRL nu trimite mesaje de tip SPAM clientilor sai. Orice mesaj periodic trimis contine datele noastre de identificare, precum si o procedura valida de renuntare la subscriere.

E. Politica de confidentialitate

Va invitam sa accesati, de asemenea, Politica de confidentialitate care se aplica, vizitei dumneavoastra pe site-ul maxbau.ro.

F. Conciliere

In cazul in care aveti vreo nemultumire in legatura cu serviciile oferite de SC MAX BAU MATERIALE SRL, va rugam sa ne adresati un e-mail pe adresa: office@maxbau.ro.
Orice conflict aparut intre clienti si companie se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila, prin intelegere intre cele doua parti. In cazul in care conflictul nu s-a solutionat pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane, conform legislatiei in vigoare.

G. Alti Termeni


Acesti termeni si conditii reprezinta intregul acord dintre dumneavoastra si SC MAX BAU MATERIALE SRL pentru utilizarea acestui site. SC MAX BAU MATERIALE SRL verifica periodic exactitatea informatiilor de pe site, dar nu ofera nicio garantie, expresa sau implicita, statutara sau de alta natura, privind continutul si disponibilitatea site-ului.