Livrarea produselor
Despre livrare

MaxBau Materiale asigura livrarea produselor comandate, in Romania, din depozitele proprii sau ale partenerilor nostri. Pentru a le livra, folosim atat flota proprie de transport, cat si terti, in functie de particularitatile fiecarei comenzi. Produsele grele si/sau agabaritice sunt livrate, de cele mai multe ori, prin flota proprie specializata de camioane.

In cazul livrarii prin flota proprie, veti fi contactat de reprezentantii MaxBau pentru a confirma data si locul livrarii, si pentru a ne asigura ca dispuneti de conditiile necesare descaracarii si manipularii produselor.

Costurile de transport

Se stabilesc, de comun acord, in functie de specificul fiecarei comenzi. Ele fac parte integranta din conditiile comerciale ale ofertei si vor fi transmise in scris de catre reprezentantii MaxBau.

Termenul de livrare

Comanda va fi livrata in maxim -4 zile lucratoare de la confirmarea platii sau conform contractului comercial in vigoare. In cazul exceptional al extinderii acestui termen, veti fi informat telefonic de catre reprezentantii MaxBau.

Daca aveti nevoie de mai multe informatii, va rugam sa contactati Departamentul Comercial pe adresa  office@maxbau.ro