Despre noi
MaxBau Materiale SRL este o companie de distribuție materiale de construcții înființată în septembrie 2018, rezultatul colaborării dintre Telemos Capital (www.telemoscapital.com), un fond de investiţii din Marea Britanie, şi Ascenta Management, o companie de management de investiţii din Romania. Deşi a fost înfiinţată doar în noiembrie 2018, compania are deja 99 angajați în cele 6 depozite (Bucureşti, Braşov, Cluj, Suceava, Craiova şi Galaţi) şi este condusă de o echipa cu experiență de management în domeniu de peste 25 ani. Plănuim ca în următorii 5 ani să ajungem la acoperire națională cu 10 depozite şi o cifră de afaceri de peste EUR 100 de milioane.

Ne propunem să devenim un lider in domeniu in Romania şi in regiune, oferind o gamă completă de materiale de volum necesare in construcțiile civile. Produsele distribuite de MaxBau se împart în șase mari categorii: OSB, produse din lemn, produse metalice, zidărie, sisteme gips carton şi termoizolatie, finisaje.

Ne folosim de experiența de dezvoltator acumulată in Ascenta pentru a pune la dispoziția clienților noştri materiale la un raport preț calitate imbatabil pe câteva nivele de pret distincte si expertiză tehnică proprie. Ne bazăm pe o forță de vanzări experimentată, susținută de o infrastructură extinsă: depozite, flotă proprie diversă si sistem IT integrat.

Colaborăm cu producători consacrați din Romania si tări precum Ungaria, Rusia, Ucraina, Bulgaria, Cehia, Turcia, China.

Clienții noştrii sunt utilizatori finali (dezvoltatori imobiliari, firme de construcții) sau revânzători locali si regionali – MaxBau nu vinde către persoane fizice.


ACOPERIRE
NATIONALA

PORTOFOLIU
EXTINS

PRETURI
COMPETITIVE
PARTENERII NOSTRI
CONTACTEAZA-NE!
Acoperim toata Romania prin 6 centre de distributie zonala.
AI NEVOIE DE AJUTOR?
Consultantii nostrii de vanzari iti stau la dispozitie pentru selectarea produselor dorite si derularea procesului de ofertare.