Despre noi
MaxBau Materiale SRL este o companie de distribuție materiale de construcții înființată în septembrie 2018, rezultatul colaborării dintre Telemos Capital (www.telemoscapital.com), un fond de investiţii din Marea Britanie, şi Ascenta Management, o companie de management de investiţii din România. Deşi a fost înfiinţată în 2018, compania are deja 99 angajați în cele 6 depozite (Bucureşti, Braşov, Cluj, Suceava, Craiova şi Galaţi) şi este condusă de o echipă cu experiență de management în domeniu de peste 25 de ani. Plănuim ca în următorii 5 ani să ajungem la acoperire națională cu 10 depozite şi o cifră de afaceri de peste 100 milioane euro.

Ne propunem să devenim un lider în domeniu în România şi în regiune, oferind o gamă completă de materiale de volum necesare în construcțiile civile. Produsele distribuite de MaxBau se împart în șase mari categorii: OSB, produse din lemn, produse metalice, zidărie, sisteme gips carton şi termoizolaţie, finisaje.

Ne folosim de experiența de dezvoltator acumulată în Ascenta pentru a pune la dispoziția clienților noştri materiale la un raport preț-calitate imbatabil pe câteva nivele de preţ distincte şi expertiză tehnică proprie. Ne bazăm pe o forță de vanzări experimentată, susținută de o infrastructură extinsă: depozite, flotă proprie diversă şi sistem IT integrat.

Colaborăm cu producători consacrați din România şi țări precum Ungaria, Rusia, Ucraina, Bulgaria, Cehia, Turcia, China.

Clienții noştri sunt utilizatori finali (dezvoltatori imobiliari, firme de construcții) sau revânzători locali şi regionali – MaxBau nu vinde către persoane fizice.


ACOPERIRE
NATIONALA

PORTOFOLIU
EXTINS

PRETURI
COMPETITIVE
PARTENERII NOSTRI
CONTACTEAZA-NE!
Acoperim toata Romania prin 6 centre de distributie zonala.
AI NEVOIE DE AJUTOR?
Consultantii nostrii de vanzari iti stau la dispozitie pentru selectarea produselor dorite si derularea procesului de ofertare.