Placaj cofraj TEGO 18mm 1220 x 2440 mm film negru PS
Placaj cofraj TEGO 18mm 1220 x 2440 mm film negru PS
Placaj cofraj TEGO 18mm 1220 x 2440 mm film negru PS
TEGO Placaj stratificat cofrare Plop 1220 x 2440
Placajul cofrare tip TEGO este confecționat din furnire de plop suprapuse, în straturi, adezivate cu adezivi fenolici rezistenți la apă, având suprafețele acoperite cu film fenolic de culoare negru sau maro. Placajul este folosit îndeosebi la cofrare, în construcții, pentru care oferă un număr de până la 10-20 de cicluri de turnare.
Placajul stratificat este un semifabricat din lemn sub formă de placă, realizat prin încleierea sub presiune a unui număr de foi de furnir suprapuse, fiecare strat având fibra lemnoasă dispusă perpendicular pe straturile adiacente, folosit la fabricarea mobilelor, a ambalajelor, a ambarcațiunilor, ca suport pentru parchetul adezivat sau aplicat, cofrarea în construcții în vederea turnării betoanelor, etc.
Nici un alt produs din lemn nu poate fi utilizat pe o scară atât de largă ca placajul. Proprietățile deosebite oferite de rezistența mecanică, elasticitate, înconvoiere, imunitate ridicată la schimbările bruște  ale temperaturii sau umidității, fac din acest material unul dintre cele mai utilizate. 
Utilizari ale placajului startificat: mobilier, jucării, decorațiuni interioare, construcții, placări vagoane și industrie automotivă, uși, cofraje, ambarcațiuni ușoare, instrumente muzicale, incinte acustice, placări substrat pardoseli, amenajări interioare.

  • Brand: TEGO CHINA
  • Cod produs: 10200004
  • Tip produs: TEGO


ACOPERIRE
NATIONALA

PORTOFOLIU
EXTINS

PRETURI
COMPETITIVE
Iti trebuie materiale de constructie? MaxBau iti da produsele corecte, la preturile corecte, in locul si momentul care iti trebuie.
Nu conteaza daca esti constructor sau comerciant.
VREI SA DEVII CLIENT MAX BAU?
Daca esti persoana fizica si esti interesat de unul din produsele noastre, contacteaza-ne aici
si te vom directiona catre un magazin partener din apropierea ta.