Bandă autoadezivă Rigips, 90ML/rola
Bandă autoadezivă Rigips, 90ML/rola
Bandă autoadezivă Rigips, 90ML/rola
Bandă autoadezivă Rigips, 90ML/rola
Banda autoadeziva de armare Rigips este alba, realizata din fibra de sticla. Aceasta este caracterizata de rezistenta sporita la umiditate, absorbind putina apa din materialul de chituit si rezistenta la rupere din intindere - ≥40 kN/mm2.
Structura speciala a suprafetei benzii asigura aderenta superioara la materialele de chituit Rigips, impreuna cu care asigura o armare foarte puternica a rostului. In utilizare, banda nu trebuie indoita. Aceasta trebuie sa fie complet incorporata in materialul de chituit. Se evita atingerea ei la operatiunea de slefuire.
Banda de armare din fibra de sticla se lipeste pe placa uscata si se acopera cu pasta de ipsos. Dupa uscarea stratului de chit de umplere, se aplica stratul de nivelare, care apoi este intins cu muchia spaclului pe toata latimea pana se obtine un strat uniform, fara denivelari.
Etapa finala se poate realiza fie cu ajutorul unui chit de rosturi (clasic, pe baza de pulbere) sau cu ajutorul chitului sub forma de pasta, gata preparata, ProMix Mega, care este indicat in special pentru stratul final.
Dupa uscare, se slefuiesc chitul si suprafata chituita cu o panza abraziva fixata pe un suport manual. In timpul slefuirii trebuie o atentie sporita, pentru a nu deteriora banda de armare sau suprafata placii din gips-carton.

  • Brand: Rigips
  • Cod produs: 10700001
  • Material: fibră de sticlă
  • Utilizare: imbinarea placilor de gips-carton
  • Lungime (m): 90
  • Lăţime (mm): 48
  • Culoare: alb
  • Tip produs: benzi gips carton


ACOPERIRE
NATIONALA

PORTOFOLIU
EXTINS

PRETURI
COMPETITIVE
Iti trebuie materiale de constructie? MaxBau iti da produsele corecte, la preturile corecte, in locul si momentul care iti trebuie.
Nu conteaza daca esti constructor sau comerciant.
VREI SA DEVII CLIENT MAX BAU?
Daca esti persoana fizica si esti interesat de unul din produsele noastre, contacteaza-ne aici
si te vom directiona catre un magazin partener din apropierea ta.